Privatbolig

 • Vi hjelper deg til drømmeboligen!

  Om du har ambisjoner om å bygge drømmeboligen eller å rehabilitere en eksisterende bolig så hjelper vi deg. Er prosjektet stort eller lite så hjelper vi i Solid Elektro deg slik at du kan oppnå drømmen. Vi leverer alltid til avtalt tid og rimelig pris med gode referanser.

 • Smarthus

  Vi leverer smarthusløsninger som er pålitelige. Smarthuset jobber for deg, skrur på kaffetrakteren om morgenen, skjermer for solen før den skinner deg i øynene, skrur ned lyset når du skrur på tv’n og skrur på gang lys når du våkner på natten for å sjekke til de aller kjæreste i familien. Smarthuset jobber slik at du kan bruke tiden på det du helst vil gjøre. Uansett om det er familie, alene tid med favoritt programmet eller jobben som kaller. Vi skreddersyr huset etter dine ønsker

 • Sikringsskap

  Rehabilitering av sikringsskapet er en investering i egen sikkerhet. Mange branner i Norge oppstår fordi gamle sikringer ikke var trygge nok. Ved å bytte ut de gamle skrusikringene vil ikke det elektriske anlegget overbelastes på samme måte, samtidig setter vi inn jordfeilautomater. På denne måten vil sikringen løse ut ved farlige feil slik at din sikkerhet blir ivaretatt. Vi i Solid Elektro setter din trygghet øverst på vår liste.

  Vi anbefaler også å montere overspenningsvern. Dette beskytter elektronisk utstyr mot lynnedslag og overspenninger fra nettet.

 • El kontroll

  Å kontrollere det elektriske anlegget i hjemmet gir en økt trygghet. 5 av 10 brannårsaker i det norske hjem er på grunn av elektriske feil. Vi gir en sakkyndig vurdering av ditt anlegg slik at du kan sove trygt om natta.

 • Elbil ladestasjon

  Solid Elektro er ledende på montering av ladeløsninger for offentlige og private bygg/boliger. Vi sitter inne med bred kompetanse og erfaring innen el-billading. Solid Elektro gjøre din hverdag med el-bil lettere, derfor prøver vi å finne den beste løsningen for deg og dine behov.
  Vi monterer komplette anlegg og sikrer anlegget ihht. gjeldende regelverk. Dette innebærer egen kurs, jordfeilbryter type B og overspenningsvern der det er behov. Vi leverer ladestasjoner opp til 22kW slik at ladetiden kan reduseres maksimalt. Solid Elektro samarbeider med leverandører av betalingsløsninger slik at den enkelte bruker kan betale for sitt eget forbruk.
  Vi leverer laststyring der kapasiteten til anlegget er begrenset, slik kan vi begrense kostnadene ved anlegg som ikke er beregnet for ladning av el-bil.

 • Luft-til-luft varmepumpe

  Den vanligste typen varmepumpe i dette landet er “luft luft varmepumpen”. Denne henter kald luft utendørs og leverer varm luft innendørs. Enhetene er ofte små og relativt enkle å installere. Utgiftene til oppvarming kan fort halveres, selvfølgelig avhengig av type bolig og hvor stor del av den totale oppvarmingen varmepumpen kan stå for. Luft til luft varmepumper er klart mest effektivt om boligen din har åpne romløsninger. Innedelen, som varmer opp boligen, har også filtre. Filtrene renser lufta og bidrar til et bedre inneklima. En luft luft varmepumpe kan brukes i villa, tomannsboliger, rekkehus og leiligheter.

Om du har ambisjoner om å bygge drømmeboligen eller å rehabilitere en eksisterende bolig så hjelper vi deg. Er prosjektet stort eller lite så hjelper vi i Solid Elektro deg slik at du kan oppnå drømmen. Vi leverer alltid til avtalt tid og rimelig pris med gode referanser.

Sertifikater

Samarbeidspartnere